NOVA RAZSTAVA ‘LEGENDA O ZLATOROGU’ IN KNJIGA AVTORICE I. CERAR ‘ PRAVLJIČNE POTI SLOVENIJE 2’

V prostorih lokala Plezarne si lahko ogledate novo razstavo ilustracij iz animiranega filma Legenda o Zlatorogu avtorjev Lee Vučko in Damirja Grbanovića.

Hkrati so vam po promocijski ceni na voljo tudi vodniki priznane avtorice Irene Cerar, Pravljične poti Slovenije 2, Pravljične poti Slovenije, Fairy trails of Slovenia in Pravljične poti brez meja (založba Sidarta)..

Razstava ilustracij Legende o Zlatorogu ponuja vpogled v posamezne kadre risanega filma, katere je preko razširjene resničnosti možno oživeti s pametnim telefonom.

Nov vodnik Pravljične poti Slovenije 2, ki vsebuje 50 izletov po vsej Sloveniji, nas vodi do gradov, mestnih obzidij, vojaških utrdb, cerkvic in samostanov, domačij, mlinov in pradavnih svetišč. Predlagani izleti zajemajo vse, od krajših in lažjih sprehodov, do planinskih izletov v sredogorje, zato lahko v vodniku vsakdo najde svojim izkušnjam in željam primeren izletniški cilj. Knjigo je ilustriralo enajst vrhunskih ilustratork in ilustratorjev, izleti pa so bogato opremljeni s fotografijami, preglednimi zemljevidi ter z vsemi potrebnimi podatki za pripravo in izvedbo »pravljičnih poti«.